Τέλος τα σενάρια.. Στην ώρα τους οι αυτοδιοικητικές εκλογές

Τέλος στα σενάρια για παράταση στη θητεία των αυτοδιοικητικών, που κατά διαστήματα και για διάφορους λόγους ανατροφοδοτούνταν.

Με αφορμή το ερώτημα που διατύπωσε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος του, αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης επισημαίνει τα εξής:

«Σχετικά με τις απορίες του κ. Αλέξη Τσίπρα για τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών η απάντηση είναι απλή: Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην ημερομηνία που ορίζεται από τον νόμο και η Κυβέρνηση δεν προτίθεται να αλλάξει αυτή την ημερομηνία».

Όπως προβλέπεται από το νόμο οι εκλογές διεξάγονται την δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου, στον πέμπτο χρόνο θητείας.