Το «Κασκαβάλ» ταξιδεύει στο εξωτερικό!

Για ακόμη μία φορά εντυπωσίασε με το περίπτερο  και τα προϊόντα της η Ηπειρώτικη Γαλακτοβιομηχανία ΚΑΡΑΛΗΣ στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση τροφίμων που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στην Κολωνία της Γερμανίας.

Πλήθος κόσμου, αγοραστές και πελάτες της εταιρείας από όλο τον κόσμο επισκεφθήκανε το περίπτερο της εταιρείας μεταξύ άλλων και για να δοκιμάσουνε το νέο προϊόν το “ΚΑΣΚΑΒΑΛ ΠΙΝΔΟΥ” το οποίο εξασφάλισε ήδη τις πρώτες φορτώσεις για το εξωτερικό.

anuga karalis191

Στο εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας βρέθηκαν και συζήτησαν με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Κύριος Αλέξανδρος Καχριμάνης, η πρόξενος στο Ντύσσελντορφ Ελένη Παπακωνσταντίνου, οι Υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης και Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.